Må babyer komme med i biografen?

I vores biografer skal børn være over 2 år for at komme med i salen – det gælder også til børnefilm selv om man her ellers kan forvente et vist støjniveau. Årsagen til dette er, at vi desværre har dårlige erfaringer med grædende spædbørn i salene, som er til stor gene for andre - voksne som børn.

Vi har derfor som alternativ babybio, hvor de helt små kan medbringes i salen. Det er dog typisk om formiddagen og ikke nødvendigvis børnefilm, som vi her viser. Men vi må her fastholde, at der er for store gener for vores andre gæster med babyer til de almindelige forestillinger. Så man må desværre som familie her finde en anden løsning.