Hvor lang tid er der reklamer?

Vi har en meget skarp styring på, hvor lang tid der må bruges på reklamer med videre. Selve reklameblokken må maksimalt vare 11 minutter herefter vil der være 1-2 minutter med interne spot, som fx ’sluk mobilen’ efterfulgt af tre trailer for kommende film. Alt i alt skal du dermed lægge op til 20 minutter til annonceret tid for forestillingen til selve filmens start. Det kan dog virke længere, da vi har introduceret en række tiltag for at underholde gæster, der komme tidligt i salen. Det kan derfor være aktivitet på lærredet før forestillingens starttidspunkt.