Må jeg medbringe mine egne drikkevarer, slik, mad mv. i biografen?

Det er ikke tilladt for vores gæster at medbringe eget slik, sodavand, popcorn m.m. og nyde dette i biografen herunder i salene. Årsagen til dette er, at biografen naturligvis er et sted, der byder på gode oplevelser, men samtidig er vi en virksomhed og det er afgørende for biografens drift, at vi kan bibeholde vores indtægter fra kiosksalget og dermed vores eksistensgrundlag. Vores forbud mod medbragt slik, drikkevarer mv. er i tråd med de regler, som man har i andre virksomheder lig vores så som koncertarrangører, teatre, sport, cafeterier og restauranter samt ikke mindst andre biografer.