Valg af film der vises i biografen?

Der er faktisk rigtig mange film, der ikke bliver vist i danske biografer. Der bliver produceret ca. 4000 biografspillefilm på verdensplan om året og af dem når kun de 200 de danske biograflærreder. Vi vælger de film, som vi tror, der er flest gæster, der ønsker at se. Det kan betyde at fremragende, men meget smalle film ikke finder vej til vores biografer, men måske i stedet bliver vist i små Art biografer eller på filmfestivaler.

Vi har samtidig fokus på, at de film der går i biografen udgør en bred vifte af genrer, så der er noget for enhver smag. Hollywood har det med at udsende film i samme genrer i stimer, fx får superheltefilm typisk premiere om sommeren og de oscarnominerede film kommer i januar/februar. Vi kan derfor være nødt til at skulle vælge mellem flere gode film i forhold til hvad, vi har plads til.