Reservationsgebyr / Købsgebyr

Reservationsgebyr

Ved bestilling af billetter pålægges der er et reservationsgebyr på 10 kr. pr. bestilling. Dette er for, at drive den service det er, at man kan reservere billetter. Gebyret dækker dermed den bekvemmelighed og sikkerhed, der er i, at du kan nøjes med at reservere billetter og først senere binde dig til et køb – til modsætning til fx koncerter, teater og sport, hvor du ikke kan reservere men kun købe billetter.

Købsgebyr

Vi har valgt at indføre et købsgebyr på 5 kr. pr. køb lig andre biografer, teatre mv. til delvis dækning af de omkostninger, der er til at drive og udvikle en online billetservice.