Reservationsgebyr

Ved bestilling af billetter pålægges der er et reservationsgebyr på 10 kr. pr. bestilling. Dette er for, at drive den service det er, at man kan reservere billetter. Gebyret dækker dermed den bekvemmelighed og sikkerhed, der er i, at du kan nøjes med at reservere billetter og først senere binde dig til et køb – til modsætning til fx koncerter, teater og sport, hvor du ikke kan reservere men kun købe billetter.