Billetpriser

Vi har forskellige priser på vores billetter – du vil derfor kunne opleve, at billetten på nogen film koster mere i forhold til andre film og omvendt.

Årsagen til dette er, at vi mener, at en filmoplevelse kan sammenlignes med koncerter, teater, sport mv., hvor billetprisen blandt andet er afhængig af hvor stor rift, der er efter billetterne. Nogle film vil derfor være lidt dyrere og nogle vil være lidt billigere.

Derudover kan tidspunkt, placering i salen og filmlængde have betydning for billetprisen. Dette oplever du som sagt også inden for koncerter, sport, mv., hvor hvad og hvornår har en afgørende betydning for billettens pris.

Når du bestiller billetter, vil du altid kunne se, hvad den eksakte billet koster og du vil ligeledes kunne se billettens pris på din kvittering for reservationen/købet.