Brug af point

I biografen

Når du vil anvende bonuspoint som betalingsmiddel i biografen, så skal du blot oplyse dette ved køb af billetter eller kioskvarer i biografen. Efter fremvisning af gyldig identifikation bliver dine point fratrukket din bonuskonto og du får nu varer eller billetterne udleveret.

Det er ikke muligt at delbetale hverken billetter eller kioskvarer. Det kræver derfor, at du har nok point til en hel billet/vare på din konto, for at du kan anvende point som betaling.

Nfbio.dk

Hvis du ønsker at købe billetter med dine bonuspoint online, skal du være logget ind på nfbio.dk, før du påbegynder din reservation. Her skal du vælge antal billetter i kategorien "Bonusbillet". Har du valgt billetkategorien "normal", får du kun mulighed for at betale med kreditkort.

Hvis du er logget ind og ikke får muligheden for at vælge "Bonusbillet", kan det skyldes at du ikke har point nok til en billet.