Ved køb i biografens café eller billetsalg

Når du som medlem køber dine billetter i en af vores biografer, er det vigtigt, at du husker at oplyse, hvis du er medlem af nfbio.dk. Herefter overfører vores kollega de optjente point til den ønskede medlemsprofil.

Bemærk at det kan tage 24 timer, før en medlemsprofil er opdateret og alle nye point fremgår korrekt. Såfremt dette ikke sker, er du altid hjertelig velkommen til at kontakte vores Servicecenter via mail på support@nfbio.dk

For at kunne efterregistrere dine billetter, har vi brug for at se dine billetter og eventuelt kassebon, så det bedes du vedhæfte som dokumentation.