Print dit bonuskort

Du starter med at logge på din profil på www.nfbio.dk.

Herefter trykker du på PROFIL. Her kan du se et billede at dit kort.
Lige under står der PRINT KORT - Tryk på denne.

Du kan printe denne side og vise den i biografen, så de kan scanne denne. Den fungerer nøjagtigt som dit gamle kort gjorde. Du kan også blot vælge at oplyse min kollega i biografen dit telefonnummer og så kan de finde din brugerprofil på via telefonnummeret.

Ekstra info:
Husk altid at meddele at du er medlem af Nordisk Film Biografer, når du køber billetter samt ved køb i kiosken. Når du oplyser dit telefonnummer, kan de finde din brugerprofil og derved tildele dig point. Vær opmærksom på at det ikke er nok at oplyse dit nummer, når du henter en reservation. Min kollega skal vide, at du er medlem, da dit nummer skal tastes ind i et andet program.