I Biografens billetautomat

Når du som medlem køber dine billetter i en af vores billetautomater, er det vigtigt, at du husker at trykke i boksen "registrer bonuskort", hvis du er medlem af nfbio.dk. Det er vigtigt du gør dette INDEN du trykker videre til betaling. Herefter overfører vores system de optjente point til den ønskede medlemsprofil. Bemærk, at der kan gå 24 timer før, en medlemsprofil er opdateret og alle nye point fremgår korrekt. Såfremt dette ikke sker, er du altid hjertelig velkommen til at kontakte vores Servicecenter via mail support@nfbio.dk

Husk at vedhæfte et billede af billetterne som dokumentation og angive din medlemsoplysninger.