Nordisk Film Biografer (hvid)

Carte Blanche gavebillet

Indløses i billetsalget i Nordisk Film Biografer.

Billetten er gyldig 1 år fra udstedelsesdatoen, og giver adgang til en biograffilm, uanset om denne er i 3D, har forlænget spilletid eller er en helaftensfilm.

Er du i tvivl om gyldighedsperioden på din gavebillet, kan du sende de tal, der står under stregkoden trykt direkte på billetten. Du kan sende os en mail ved at klikke her.

Visse gavebilletter kan anvendes efter udløbsdatoen trykt på billetten.