Refundering af point

Hvis du af den ene eller anden årsag har behov for at refundere en billet betalt med point, kan dette kun lade sig gøre i biografen inden forestillingens start. Det gælder uagtet, om du har betalt din billet online med point eller købt den med point i biografen.

Vi kan desværre ikke refunderet billetter på anden vis. Årsagen til dette er, at vores systemer pt. desværre ikke kan føre pladsen tilbage i systemet online – det kan vi kun gøre manuelt.

Det er kun muligt at refundere point brugt til at betale kioskvare med, såfremt de ikke er letfordærvelige (f.eks. sodavand og popcorn) og emballagen ikke er brudt. Ligeledes er det nødvendigt, at du har din kassebon med, hvis vi skal refundere disse til dit bonuskort.