Aktivering af gavepakke

Hvis du har modtaget en gavepakke fra Goodtimes, som ikke er klar til brug, men har behov for at blive aktiveret online, kan du trykke her for at aktivere pakken. Når du har modtaget dine gavebilletter på mail eller sms, kan du anvende dem i biografen.

Hvis du har modtaget en gavepakke fra Bellevue A/S, skal du ind og aktivere denne online. Det gør du ved at trykke her. Når du har fået tilsendt dine gave/gufbilletter på mail eller sms, kan vi tage imod dem i biografen.

Vær opmærksom på det IKKE er muligt at anvende gavebilletter som betalingsmiddel online. De kan kun indløses i biografen.