Køb af gavebilletter

Som privatperson er det muligt at købe gavebilletter med tilhørende gufbilletter på Goodtimes.dk eller på Gavekortet.dk. Det er ikke muligt at købe gavebilletter uden gufbilletter, eller gufbilletter uden gavebilletter. Her ville alternativet være at købe et gavekort på et valgfrit beløb, som kan svare til en biografbillet eller sodavand og popcorn.

Det er muligt at købe en gavepakke i alle Nordisk Film Biografer bestående af to gavebilletter og to gufbilletter for 289,-.

Hvis man handler som virksomhed, er det muligt at købe gavebilletter og gufbilletter på www.nfbio.dk/business