Biografklub Danmark

Hvis du er interesseret i at vide noget om Biografklub Danmark, kan du læse mere på denne hjemmeside Biografklub Danmark

Vær opmærksom på at Biografklub Danmark er en separat medlemsklub og derfor ikke har noget med Nordisk Film Biografers loyalitetsklub at gøre :-)

Hvis du ønsker at kontake eller vide mere om Nordisk Film Biografers loyalitetsklub, kan du gøre dette her

OBS! Når man reserverer Biografklub Danmark billetter online, vil den oplyste pris være fuld pris. Det er først, når du afleverer din kupon i biografen, at du opnår rabatten. Det er ikke muligt at købe billetterne online, da kuponerne ikke kan indtastes online.