Telia Tirsdag

Hvis du er privat mobil- eller mobilt bredbåndskunde hos Telia, kan du hver tirsdag gå i biografen og købe to billetter for én billets pris. Til dette skal bruges en kode, som du skal huske at bestille i god tid. Du kan bestille den allerede fra onsdag ugen før, du skal se film. Der er 2000 koder til rådighed hver tirsdag og de kan bruges til alle de film, vi viser om tirsdagen i alle Nordisk Film Biografer.

Det er ikke muligt at kombinere Telia Tirsdag med andre rabatter. Det er derfor ikke muligt at betale med gavebilletter, point, Biografklub Danmark kuponer eller lignende.

Du kan finde mere om Telia Tirsdag her.