Biografklub Danmark

Henvendelser angående Biografklub Danmark kan med fordel rettes direkte til Biografklub Danmark.

(Obs.: vær opmærksom på, når du som medlem af Biografklub Danmark, bestiller billetter online, at www.kino.dk angiver forestillingens fulde pris. Altså uden rabatten for Biografklub Danmark. Dette er ikke en fejl, men skyldes, at man først kan opnå sin Biografklub rabat, når man henvender sig i biografen. Vi opfordrer dog alligevel til, at man reserver pladser på forhånd. Alternativt kan man betale sine billetter til fuld pris på forhånd, og derefter få sin rabat refunderet, når man ankommer til biografen - således undgår man, at skulle indfinde sig minimum én halv time før pågældende forestilling begynder.)