Kan jeg få tilsendt et medlemskort?

I begyndelsen da Nordisk Film Biografer etablerede det første medlemsprogram, Biozonen, fik alle nye medlemmer udstedt et medlemskort. Dette kort kan man stadig bruge. Vi har dog nu valgt at udfase det fysiske medlemskort, så alle nye medlemmer i stedet blot skal oplyse vores medarbejdere, at de har et medlemskab, hvorefter point kan tildeles på det telefonnummer, som er tilknyttet medlemsprofilen.

(obs.: ønsker man imidlertid sit eget medlemskort, er det muligt at printe sit eget. Dette gøres ved at logge ind på sin profil på www.nfbio.dk, og klikke på linket "Print dit eget medlemskort", som findes på forsiden.)