Hvordan bliver jeg medlem?

Det er gratis at melde sig ind hos os.

Du kan blive medlem ved at klikke på TILMELD på vores side her

Om oprettelse af medlemskab:

For at blive medlem i Nordisk Film Biografer skal man være fyldt 12 år og opfylde medlemsvilkårene.
Det er ikke muligt for virksomheder eller institutioner at være medlem og medlemsskabet kan alene anvendes til privatkøb. Ved oprettelse skal der oplyses navn, køn, fødselsdato, e-mail og postnr.
Hvis du er under 15 år anbefaler vi, at du udfylder tilmeldingen med en voksen.

(Obs.: Hvis du ved, at du kommer til at reservere eller købe billetter online, skal du også meldes ind på Kino.dk. Det er ligeledes gratis og gøres ved at trykke på den lille røde mand i højre øverste hjørne på Kino.dk´s hjemmeside. Ved oprettelse på kino.dk, skal man dog være opmærksom på at anvende de samme log in informationer, som man har brugt til sin profil på nfbio.dk. Ellers vil man ikke modtage point efter køb online.)