Hvordan bruger jeg point?

NFB medlemskabet kan anvendes i NFB og online. Der optjenes alene bonuspoint, når købet er tilknyttet medlemskabet, enten online eller ved oplysning i biografen. Det påhviler medlemmet at sikre dette. Bonuspoint tilskrives det først registrerede medlem i billetkøbstransaktionen. Ønskes købet fordelt på flere medlemmer skal det oplyses ved købet. På kioskkøb kan kun registreres ét medlemskab pr. transaktion.
Brug af bonuspoint kan ikke kombineres med andre fordels- eller indkøbsprogrammer.
Medlemskabet er gyldigt indtil udmeldelse.

Bonuspoint kan kun bruges som betaling for biografbilletter udstedt af NFB A/S, samt til kioskvarer eller andre salgsvarer udbudt direkte i disse biografer. Se den aktuelle oversigt på www.nfbio.dk/biografer
Medlemmet kan kun bruge bonuspoint som betaling for hele billetter, såvel online som i biografen. Point kan ikke indgå som delvis betaling.
Medmindre andet fremgår, kan medlemstilbud kun benyttes af medlemmer af NFB.
Antallet af pladser til medlemsaktiviteter i NFB kan være begrænsede.
Ved brug af point skal medlemmet kunne fremvise billed-ID ved eventuel forespørgsel fra personale.

Hvad koster kioskvarer i point?
Et bonuspoint har en værdi af 0,01 krone. Prisen i point på kioskvarer omregnes ved at gange prisen med 100. Dvs. at eksempelvis et stykke chokolade til 5 kr. koster 500 point.