Fordele ved basis medlemskab

Hvilke fordele har almindelige medlemmer af Nordisk Film Biografer?

- Vi inviterer dig til fede forpremierer og events

- Du optjener point på alt i biografen og på kino.dk og kan bruge point på alt i biografen og på kino.dk.

- Mulighed for at deltage i konkurrencer om fede filmpræmier.

- Du optjener 10 point for hver krone, du lægger i biografen. Dvs. at du ved køb af en billet til 80 kr. tjener 800 point. Dette svarer til, at ca. hver 10. billet er gratis.

- Nyheder om lige netop det du interesserer dig for, hvis du har angivet interesseområder.

- Adgang til deltagelse i konkurrencer.