Institutioner

Vi tilbyder institutioner en særlig rabat når de besøger os på hverdage, inden kl. 16.30. Her tilbyder vi en billetpris på 65 kr. per person, samt en grupperabat på hver 15. billet gratis.

Vi tager forbehold for, at det passer ind i vores program og tilbuddet er ikke gældende i skoleferier. Hvis du ønsker flere informationer, skal du kontakte den pågældende biograf, hvor i sammen kan aftale detaljerne.