Spilletider og forsalg

Vi opdaterer vores programmer ugentligt med flere filmtitler og spilletider. Hvis du ikke kan finde spilletid for den dato og film du gerne vil se, kan det være, du er kommet for langt frem i programmet i forhold til vores programlægning. Hver weekend laves programmet for den kommende onsdag/torsdag og en uge frem.

Til nogle forestillinger har vi forsalg, og disse films program bliver derfor tilgængeligt nogle uger før normalt. Hvis det gør sig gældende for den film, du ikke kan finde spilletider på, vil det være annonceret på vores Facebook sider, Instagram og på vores hjemmeside nfbio.dk