Hvordan bliver jeg medlem?

Besøg vores hjemmeside www.nfbio.dk for at blive oprettet som medlem - eller hvis du søger anden information vedrørende vores biografer. På hjemmesiden trykker du på linket "Tilmeld", som findes i højre side af skærmen. Derefter vil du få en ny tilmeldingsformular frem på skærmen, som du udfylder med dine kontaktdata.

Når du har udfyldt alle de påkrævede felter, så skal du trykke på det nederste link, hvor der står "Opret konto". Herefter vil der blive fremsendt en mail til den email adresse, som du har angivet. I mailen fremgår et link til aktivering af din nye profil. Tryk på dette link, og du er nu blevet medlem af Nordisk Film Biografer med alt hvad det giver af bonusser og andre særlige medlemsfordele.