Udløser gavekort point?

Nej, køb af gavekort udløser ikke point, da det er ombytning af en betalingsmiddel til en anden.

Ved brug af gavekort udløses der point, hvis man er medlem af nfbio.dk, og købet er bonus berettiget.

Det er dermed ikke den person, der køber gavekortet, som optjener pointene, men derimod personen som bruger gavekortet. Det vil sige, at hvis du køber et gavekort med det formål at forære det til anden som gave, så tilfalder pointene dermed modtageren af gavekortet, såfremt denne har en nfbio-profil.