VIP Medlem

Hvilke fordele har VIP-medlemmer?
- Du modtager invitationer til attraktive events og forpremierer som den første.
- Du får 20 % rabat på udvalgte VIP-menuer (lille, mellem, stor) - gælder ikke kampagnemenuer.
- Du får 20% rabat på alle former for kaffe (Irish coffee undtaget)
- Du kan få opgraderet dit almindelige sæde til sofarække - uden at skulle betale ekstra! (Gælder ikke ved køb af senior- og børnebilletter)
- Du optjener 20% flere bonuspoint pr. køb (12 point pr. krone).

Hvordan bliver jeg VIP medlem?
Du skal i løbet af dit medlemskab optjene 6.000 point indenfor 100 dage. Når dette sker, opgraderes du til VIP-medlem.

Hvordan forbliver jeg VIP medlem?
For at opretholde dit VIP-medlemskab skal du optjene 15.000 point indenfor ét år fra VIP-medlemskabets begyndelse.