Jeg har ikke fået point for mine billetter købt med gavebilletter

Når du betaler med gavebilletter udløser det ikke point på nfbio.dk. Det skyldes, at pointsystemet på nfbio.dk anses for at være en rabatordning - og du kan desværre ikke kombinere flere rabatordninger på ét køb.

Du får således ikke point for gavebilletter.

Det er samme grundlag, der gør sig gældende i forhold til, at du heller ikke optjener point, hvis du skal betale et ekstratillæg i forbindelse med køb af gavebilletter til helaftens- og/eller 3D-film, som koster mere end ordinære film.