Hvordan får jeg et nyt kort?

Hos Nordisk Film Biografer har over en periode udfaset vores fysiske medlemskort. Således modtager nye medlemmer ikke medlemskort længere.

Vi er opmærksomme på, at flere af vores "gamle" medlemmer er glade for og føler sig trygge ved brugen af deres medlemskort. Det hænder dog, at kort mistes eller at nye medlemmer efterspørger et fysisk medlemskort.

Derfor kan du selv kan printe et nyt medlemskort, når du logger ind på nfbio.dk. Linket "Print Kort" findes også her på forsiden under profilens eget medlemsnummer.