Kino.dk

Hvis du ønsker at modtage point, når du køber billetter online, skal du udover at være medlem hos os på Nfbio.dk, først være logget ind på kino.dk med samme mailadresse og telefonnummer. Når du dernæst har fundet en film og købt dine billetter, får du til allersidst i købsflowet et pop-up-vindue frem på din skærm. Heri skal du trykke på det røde felt "Tilknyt kort". Dette medfører, at pointene for købet bliver overført fra kino.dk til din profil på nfbio.dk.

Hvis du ønsker at fordele pointene over flere kort, kan du tilføje dem i boksen inden du trykker "tilknyt kort".