Regler omkring gavebilletter og holdbarhed

Gavekort og gavebilletter er omfattet af lov om forældelse og er derfor gyldige i 3 år med mindre andet er anført. De gavekort vi sælger på et givent beløb, har da også 3 års gyldighed, men på vores gavebilletter er der påtrykt en udløbsdato, hvorfor denne er gældende. At have udløbsdato på gavebilletter, rabatkuponer etc. er en normal procedure for virksomheder lig vores samt detailbutikker.

Hvis vi som virksomhed vælger at sætte en udløbsdato på en gavebillet, er det et krav, at der er en rimelig mulighed for at nå at bruge denne gavebillet. Vores gavebilletter kan bruges i over 40 biografer og gælder i et år, hvilke anses som en rimelig mulighed for, at gæsten kan bruge det.