Nordisk Film Biografer (lyserød gufbillet)

Indløses i kiosken i Nordisk Film Biografer.

Billetten er gyldig 1 år fra udstedelsesdatoen. Der er mulighed for at opgradere til en størrelse større end hvad gufbilletten har påtrykt. Hver størrelse større koster 5 kroner. Det gælder kun for popcorn og sodavand.

Er du i tvivl om gyldighedsperioden på din gufbillet, kan du sende de tal, der står under stregkoden trykt direkte på billetten. Du kan sende os en mail ved at klikke her.

Visse gufbilletter kan anvendes efter udløbsdatoen trykt på billetten.