Sponsorat

Vi er en del af Egmont koncernen, der ejes af Egmontfonden. Egmontfonden har til formål at skabe et godt liv for børn og unge med særlig fokus på sårbare børn og unge, der på forskellige måder er udsatte i løbet af deres barndom eller ungdom. Der uddeles hvert år ca. 80 millioner kr. til en række projekter og personer.

Vi får ofte henvendelser omkring sponsorrater eller støtte til projekter og selv om vi gerne vil hjælpe, kan vi ikke hjælpe alle. Vi har derfor valgt at lade al vores støtte til sponsorater, velgørende formål mv. gå via Egmontfonden – dels direkte i form af vores overskud, hvor en stor andel tilgår fonden hvert år og dels ved at stille vores biografer til rådighed for fondens arbejde.