Point ved gavekort/billetter

I Nordisk Film Biografer skelner vi mellem gavekort og gavebilletter.

Gavekort er i traditionel forstand et gavebevis hvorpå der er angivet et bestemt beløb i kroner og øre. Ved brug af et sådan gavekort, udløser det point for den person, som bruger gavekortet. Det vil altså sige, at når man køber et gavekort, og fx. forærer gavekortet bort, er det således modtageren, som anvender gavekortet - og ikke køberen - der optjener point.

Gavebilletter, som er angivet til at gælde for en ordinær forestilling, udløser ikke point. I Nordisk Film Biografer har vi flere forskellige typer af gavebilletter, hvor de hyppigst benyttede eksempler er fra; Morebox, Bellevue og Gavekortet.dk.