Hvor længe holder optjente point?

Udløb og udbetaling af bonuspoint
Optjente bonuspoint udløber løbende og månedsvis efter 36 måneder fra de er optjent.
Udløbne bonuspoint bortfalder automatisk og uden yderligere varsel eller kompensation. Dog kan optjente bonuspoint indtil et år efter udløbsdatoen udbetales på anmodning mod et gebyr på 100 kroner. Den aktuelle sats for bonuspoint kan altid ses på nfbio.dk. Ønskes bonuspointene udbetalt i gyldighedsperioden pålægges et gebyr på 100 kr, som fratrækkes udbetalingen. Udbetaling af bonuspoint kan alene ske ved henvendelse tilsupport@nfbio.dk og kan tage op til 14 dage. Beløbet overføres til en dansk bankkonto, der skal opgives ved henvendelse til support@nfbio.dk.