Hvordan anmelder jeg film?

Som medlem af nfbio.dk har du mulighed for at anmelde alle de film, som du har købt billetter til. Så snart en købt billet er blevet registreret, kan vedkommende anmelde filmen på sin nfbio-profil. Dette gøres ved, at man logger ind på nfbio.dk, og klikker på linket "Mine Film". Herunder kan man vælge hvor Nordisk Film isbjørne, som man ønsker at vurdere filmen til. For hver anmeldelse der gives, optjener man 30 bonuspoint, man kan dog kun anmelde den samme film én gang.