Hvordan modtager jeg point?

Som medlem optjener man point hver gang, man køber en billet eller kioskvarer i en af vores biografer.

Bonuspoint er først optjent, når filmen er set og billetten brugt.

Vær opmærksom på, at der kan gå et par dage, før point er til rådighed på din konto. Der kan ikke ske efterfølgende registrering af point, og det er dit eget ansvar at sikre, at du får dine bonuspoint ved at oplyse om dit medlemskab ved køb.

Du kan til enhver tid få oplysninger om din beholdning af bonuspoint i Nordisk Film Biografer ved at henvende dig på Tlf.: 70 13 12 11 eller besøge www.nfbio.dk og trykke på BONUS lige over log in feltet, efter du har logget dig ind.

Bonuspoint kan ikke sælges eller på anden måde overdrages.

Obs.: Der optjenes ikke point ved betaling med gavebilletter samt af ekstratillæg på gavebilletter.