Vilkår

Overtrædelse af vilkår, ansvar og hæftelse
Medlemmer af NFB er til enhver tid forpligtet til at holde sig bekendt med de gældende vilkår for medlemsskabet.
I tilfælde af overtrædelse af medlemsvilkårene forbeholder NFB retten sig til tager NFB forbehold for at ophæve dit medlemskab uden yderligere varsel eller kompensation for eventuelle optjente bonuspoint.
Medlemmer af NFB er til enhver tid selv ansvarlig for brugen af medlemskabet og NFB kan ikke stilles til ansvar for uautoriseret brug og hævninger på din medlemskonto.
Medlemmer kan til enhver tid få oplyst, hvad der er registreret på profilen ved henvendelse til support@nfbio.dk
Nfbio.dk anvender cookies og din IP adresse registreres for systemadministration.

Sikkerhed og databeskyttelse
Ved afgivelse af oplysninger om dig selv ved oprettelse af medlemskabet, bliver oplysningerne behandlet i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning om persondatabeskyttelse . Disse oplysninger overdrages ikke til tredjepart, med mindre du har har afgivet udtrykkeligt samtykke hertil. 3 måneder efter udmeldelse slettes alle personoplysninger.
NFB fraskriver sig ethvert ansvar for tab eller skade, såvel direkte som indirekte, der måtte opstå som følge af misbrug af medlemmers adgangskode, såfremt dette misbrug ikke er sket som følge af uagtsom handlemåde fra Nordisk Film Biografer.

Ændringer af medlemsvilkår
NFB A/S forbeholder sig retten til på ethvert tidspunkt at ændre i medlemsvilkårene herunder medlemsfordelene. Ændringer varsles med 30 dage. Ændring af medlemsvilkår varsles via nfbio.dk og via e-mail.. De til enhver tid gældende medlemsvilkår vil fremgå af vores hjemmesidewww.nfbio.dk

Samtykke
Ved tilmelding til NFB accepter du samtidig:
•    At NFB kan sende dig e-mails med nyheder, medlemstilbud, konkurrencer, aktuelle tilbud, tips og ideer.
•    At NFB kan målrette nyheder, tilbud, konkurrencer, tips og ideer, således det passer til lige netop din profil.  De afgivne oplysninger bruges ligeledes til at opnå generel viden om forbrugeradfærd, at udvikle og forbedre biografer, varesortiment og tilbud, udarbejdelse af markedsanalyser, dog ikke bestående af personhenførbare informationer.

Udbyder
NFB-Nordisk Film Biografer medlemskabet udstedes og administreres af Nordisk Film Biografer A/S, Mosedalvej 14, 2500 Valby, CVR. nr.: 28 34 49 91. Henvendelser til Nordisk Film Biografer vedrørende medlemskaber og hjemmesider skal ske til: support@nfbio.dk.

Immaterielle rettigheder
NFB og dets samarbejdspartnere forbeholder sig alle rettigheder til alle varemærker, samt alt ophavsretligt beskyttet materiale samt alle rettighederne til alt andet materiale, som måtte være immaterialretligt beskyttet på nfbio.dk og i biograferne.