Kan ikke logge ind på min profil

Først er det vigtigt at identificere, hvilken profil der er tale om.

Nfbio.dk

I højre side af hjemmesiden har du mulighed for at trykke "tilmeld/login". Når du trykker på LOGIN og udfylder din email-adresse og den kode, du mener at have anvendt, men ikke får mulighed for at logge på med, kan du trykke på muligheden "bestil ny adgangskode". Efter du har trykket på denne, skal du udfylde din email-adresse og herefter trykke "send information om ny adgangskode". Du skulle nu gerne modtage et link på din email, hvor du har mulighed for at ændre din adgangskode, så du kan logge ind. Hvis det ikke virker for dig, skal du være velkommen til at ringe til os på 70 13 12 11 eller skrive til os på support@nfbio.dk, så vil vi kunne hjælpe dig.

Kino.dk

I toppen til højre, findes en lille rød figur. Hvis du trykker på denne, får du mulighed for at logge dig ind på din profil. Hvis dette ikke virker, kan du anmode om at få nulstillet din adgangskode og dermed få tilsendt et link på email, hvor du har mulighed for at nulstille/ændre din adgangskode. Hvis den ikke kan genkende den emailadresse du indtaster, kan du forsøge at oprette en ny profil.

Hvis du er i gang med en reservation og hjemmesiden ikke kan genkende din email adresse, kan du vælge at foretage din reservation anonymt ved at trykke på muligheden "uden profil" eller du kan vælge muligheden "opret en profil". Har du brug for hjælp, kan du kontakte kino.dk på kino.dk/kontakt.