Afhentningsfrist

Når du laver en billetreservation, er det altid en god idé at være opmærksom på hvornår, at forestillingen du reserverer til, vises. Det er nemlig kun muligt at beholde sin reservation i maksimalt én uge - herefter bliver reservationer slettet automatisk i vores system.

Det er kun, når du reserverer indenfor den samme uge, i hvilken du skal se filmen, at du har en halv times afhentningsfrist.

Hvis du ikke kan nå at hente dine reserverede billetter før afhentningsfristen, kan reservationen konverteres til et køb senest 30 minutter før, at forestillingen begynder.

Obs.: Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at reservere billetter til en forestilling, hvis der er under 30 minutter til, at filmen begynder.