Billetter købt i biografen

Købte billetter kan kun refunderes inden forestillingen starter ved personlig henvendelse i den biograf, som du har købt til.

Vi kan desværre ikke refundere billetter på anden vis. Årsagen til dette er, at vores systemer pt. desværre ikke kan føre pladsen tilbage i systemet online – det kan vi kun gøre manuelt.

Vi kan derudover ikke ombytte eller tage billetter retur efter forestillingens start. Det kan virke ufleksibelt, men årsagen til dette er, at vi betaler filmleje til filmens producent pr. solgte billet ved forestillingens start.

Husk at medbringe billed ID samt det kreditkort (ved onlinekøb), som købet er foretaget på. Hvis du har betalt med kontanter eller point, skal du blot medbringe billed ID.

Billetter købt med gave- eller fribilletter kan ikke refunderes til kontanter, men kan ombyttes til en anden forestilling jf. ovenstående regler.

Købte billetter til koncerter, foredrag, live events broadcastet via satellit og forestillinger indeholdende mad og drikke refunderes ikke.

Hvis du har optjent point på dit køb, trækkes de fra din profil igen ved refundering.