I biografen siger de, jeg har to profiler/kort

Fra tid til anden bliver vores personale i biograferne opmærksomme på, at et medlem står registreret med to eller flere aktive medlemsprofiler i vores system. Dette skyldes ofte at et medlem har oprettet sig på ny og i forbifarten glemt, at der i forvejen rådes over en profil af ældre dato.

I praksis betyder to aktive profiler, at der kan opstå uregelmæssigheder, når der skal tildeles medlemspoint i forbindelse med køb af billetter eller kioskvarer. Derfor, hvis du gøres opmærksom på ovenstående problemstilling af en medarbejder i Nordisk Film Biografer, er alt du skal gøre at kontakte vores kundeservice på support@nfbio.dk eller telefon 70131211. Herfra kan vores kundeservice slå begge profiler sammen og dermed samle alle optjente point ét sted.