Basis Medlem

Hvilke fordele har almindelige medlemmer af Nordisk Film Biografer?
- Vi inviterer dig til fede forpremierer og events.
- Du optjener point på alt i biografen og på kino.dk og kan bruge point på alt i biografen og på kino.dk.
- Mulighed for at deltage i konkurrencer om fede filmpræmier.
- Du optjener 10 point for hver krone, du lægger i biografen. Dvs. at du ved køb af en billet til 80 kr. tjener 800 point. Dette svarer til, at ca. hver 10. billet er gratis