Reservation online

Så snart du ved, du ikke har behov for din reservation alligevel, må du meget gerne afbestille dine billetter, så andre gæster kan få glæde af pladserne.

Når du har foretaget en reservation online, kan du naturligvis afbestille din reservation online. Det afhænger blot af, om du har foretaget reservationen med en profil eller du har valgt at foretage den anonymt.

Hvis du har foretaget reservationen med en profil, skal du logge ind på denne. Efter du er logget ind, kan du se dine reservationer under "mine film" og kan afbestille den ved at trykke på det røde kryds i hjørnet. Hvis du trykker på denne, spørger systemet dig, om du er sikker på, du vil annullere reservationen - så snart du har trykket ok til dette, er din reservation annulleret.

Hvis du har foretaget reservationen uden profil, skal du benytte dig af det link der fremgår i din kvittering, som du har fået tilsendt per mail.

Skulle du opleve problemer, er du altid velkommen til at ringe på 70131211.